Executive Search

SDH heeft een imposant track record als het gaat om executive search voor de sectoren AgriFood, Life Sciences, Consumer Goods, Retail, Zakelijke Dienstverlening, Private Equity en Familiebedrijven. In deze branches zijn we insiders, met een scherp oog voor wat er speelt.

Betrokken, maar objectief werpen wij licht op de diverse leiderschapsissues waar je mee kampt. Ons bureau vindt en plaatst boardmembers, toezichthouders, directieleden en senior managers.

 • WIJ

  • Geven advies over

   de best passende kandidaat

  • Zijn thuis in

   je branche/sector

  • Begrijpen

   de behoefte van je bedrijf

Onboarding

De eerste maanden na de overstap zijn cruciaal voor de nieuwe leider én de gehele organisatie. Om je leiderschapstransitie te versnellen, bieden wij een op maat gemaakt evidence-based leiderschapstransitie programma met intensieve persoonlijke coaching en begeleiding. Ons programma, dat telkens weer zijn effectiviteit bewijst, stelt de nieuwe leider in staat om sneller en succesvol te landen bij de organisatie en impact te maken op korte en lange termijn.

SDH staat je graag bij

“SDH is een fijne sparringpartner. Ze vragen goed door en durven daarbij ook kritisch te zijn. En het fijne is: dat leidt ook tot resultaat.”

- Directeur Franchise Operations & Development / Retail

Wil je hulp bij het vinden van de juiste kandidaat?

Bel ons op nummer +31 88 734 73 00 of contact ons via mail: info@sdh.nl. Contact