Duurzame Partnerships

Krachten bundelen, aanpakken, samenwerken – daar geloven wij oprecht in. Vandaar onze duurzame verbindingen met experts op het gebied van leiderschapsontwikkeling, coaching, strategie, functiewaardering, assessment en onboarding. De partijen in ons netwerk zijn bewezen deskundig op hun terrein. Zonder uitzondering zijn ze gedreven door dezelfde waarden en eenzelfde blik op de wereld. Synergie is zo een logische uitkomst.

Globaal Netwerk

Excellente mensen opsporen, die leiding gaan geven in de Europese markten. Dat doen wij ook over de landsgrenzen heen. Ons bureau maakt namelijk deel uit van het toonaangevende internationale netwerk van Agilium Worldwide. Vandaag de dag behoort Agilium Worldwide tot de top 20 search-organisatie in de wereld en biedt ze het beste uit twee werelden; deskundige en persoonlijke service gekoppeld aan een internationaal perspectief en netwerk.

Ontmoet onze consultants

Anja Spaans
Partner | Owner

M: +31 6 5136 6899

Frans Haarmans
Partner | Owner

M: +31 6 5329 1198

Jeroen Opbroek
Associate Consultant

M: +31 6 2508 3481

Tanno Bregonje
Senior Leadership Consultant

M: +31 6 5435 4118

SDH staat je graag bij

“SDH begrijpt heel goed wat voor soort bedrijf we zijn, zowel qua werksoort als cultuur. Ze kunnen daardoor heel goed inschatten welk type mens goed bij ons zou passen.”

- Directeur Hospitality & National Accounts / Zakelijke Dienstverlening

Ben je geïnteresseerd in een internationale carrièreswitch?

Stuur ons je cv en we nemen contact met je op. Contact