Professionals met een visie

Anja Spaans

Partner | Owner

anjaspaans@sdh.nl

+31 6 5136 6899

Anja heeft een Master in Management en Organisatie en een BA in Bedrijfskunde.

GEÏNSPIREERD LEIDERSCHAP

Status en ego zijn geen factoren voor mij. Ik help mensen graag om bewuste keuzes te maken in veeleisende, onvoorspelbare en dynamische werkomgevingen. Daarom ben ik zo verknocht aan dit vak. Het stelt mij in staat mensen en organisaties bij elkaar te brengen, zodat beiden kunnen groeien en bloeien. Zelfrealisatie is essentieel, de basis voor een vervuld leven en een voorwaarde om anderen te kunnen inspireren. Geïnspireerd leiderschap is waar de wereld dringend behoefte aan heeft. Nu meer dan ooit.

Drijfveer

Het grote geheel is een belangrijke drijfveer voor mij. Mijn nieuwsgierige grondhouding is het startpunt, want altijd vraag ik me af waarom iets is zoals het is. En vooral: wat er voor nodig is om mensen gelukkiger te maken en de planeet beter. Dat is mijn beloning, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Vrijwilligerswerk

Ik ben pragmatisch en resultaatgericht, vind het een uitdaging processen te verbeteren. Ook naast mijn baan. Zo doe ik vrijwilligerswerk voor enkele culturele en ANBI-organisaties. Dat gaat van commissariaten tot de straat schoonvegen na een evenement, want ik steek zelf ook graag de handen uit de mouwen.

In de werkkamer van Anja Spaans

Dynamisch

Ik was direct verliefd op dit schilderij. Het perspectief is weids, vrij, geeft volop ruimte aan ontwikkeling. Deze vrouw is een toonbeeld van dynamiek, vitaliteit en kracht. Eigenschappen die doorgaans vooral als mannelijk worden betiteld. Het kunstwerk verbeeldt ook typisch vrouwelijke waarden, zoals verbinding en creatie, die net zo belangrijk zijn. Een combinatie van krachten. Met zo’n oog kijk ik naar de samenstelling van teams, want synergie ontstaat alleen met een uitgebalanceerde mix van karakters en temperamenten.

Het kunstwerk is van Lincy Hoogveld.

Anja Spaans

Partner | Owner

Frans Haarmans

Partner | Owner

Angelique Klar

Partner

Coen Bos

Partner Interim Solutions

Tanno Bregonje

Senior leadership consultant

Yvette Hoefnagels

Yvette Hoefnagels

Impact Leadership Development

Margriet Bleeker

Leadership consultant

Kathi Künnen

Leadership consultant

Kasper Houben

Research consultant

Pearl Chew

Research consultant

Nina Bos

Researcher

Anet van de Rijt

Office manager

Hans Becks

Partner

Suze

Onze kantoorhond