Impact Leadership Delivered

“Wij geloven niet alleen in het plaatsen van professionals op geweldige posities, maar ook in het ervoor zorgen dat ze gelukkig, gemotiveerd en betrokken blijven bij hun werk”

Doorbreek de Grenzen

Het maken van impact vergt onorthodox denken en doen. We zijn ervan overtuigd dat organisaties die grenzen willen verleggen, alleen verder komen door de bestaande conventies ter discussie te stellen. De uitdagingen in de wereld van nu zijn zo disruptief, dat meer van hetzelfde niet meer werkt. Daarom plaatsen wij boardmembers, toezichthouders, directieleden en senior managers die over grenzen heen durven denken.

Hoe we te werk gaan

Bij SDH combineren we onze internationale ervaring met kennis van de sectoren waarin we actief zijn. We verdiepen ons zorgvuldig in de context van onze klanten en verbeteren onszelf continu. Dat betekent dat wij in ons dagelijks werk onevenredig veel aandacht besteden aan thema’s als diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. Deze thema’s gaan wat ons betreft niet alleen over mannen versus vrouwen, lokaal of internationaal, jong versus oud, maar ook over diversiteit in persoonsprofielen, achtergrond en culturele bagage.

Het Vinden van de Perfecte Kandidaat

Onze zoektocht begint met uitgebreid stilstaan bij de fase waarin een organisatie zich bevindt. Met speciale aandacht voor de purpose van de organisatie en de gewenste ontwikkeling op dat vlak. Wij zijn betrokken, maar werpen objectief licht op de uitdagingen van deze tijd. Samen brengen we in kaart wat het profiel is van een passende kandidaat. Maar ook wat de beweging van de organisatie moet zijn als de juiste kandidaat aan boord is. En hoe ze daar samen komen.

Branches waar we insiders zijn

Onze expertise

Binnen executive search ligt onze expertise in de sectoren AgriFood, Hospitality, Life Sciences, Consumer Goods, Retail, Zakelijke Dienstverlening, Private Equity en Familiebedrijven: In deze branches zijn wij insiders. Wij weten wat er speelt en beschikken over het juiste netwerk. Zodoende plaatsen wij leiders die impact realiseren en dragen we bij aan het succes van onze opdrachtgevers.

impact leadership delivered

interim solutions

SDH plaats tijdelijke krachten met blijvende impact. Na jarenlange ervaring in de Executive Search zetten we deze nu in om ook interim professionals te plaatsen.

Wil je hulp bij het vinden van de juiste kandidaat?

Betrokken, maar objectief werpen wij licht op de diverse leiderschapsissues waar je mee kampt. Ons bureau vindt en plaatst boardmembers, toezichthouders, directieleden en senior managers.